Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen

U kunt bij uw kozijnen expert in Amsterdam terecht voor diverse typen (kunststof) kozijnen. Hebt u een serre in uw woning gemaakt? Bent u op zoek naar een inbraakwerend kozijn voor uw deur? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren kozijnen in Amsterdam in verschillende materialen zoals kozijnen van hout, aluminium en kunststof. In veel gevallen raden wij u het gebruik van kunststof kozijnen aan.

Waarom kunststof kozijnen?

Het voordeel van kunststof kozijnen is dat ze slijtvast en duurzaam zijn. De meeste kunststof kozijnen zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Kunststof kozijnen voldoen aan alle criteria die gelden voor isolatiewaarde, luchtcirculatie en het milieu. In combinatie met het juiste hangwerk en sluitwerk met eventueel een politiekeurmerk, werken kunststof kozijnen ook nog eens inbraakwerend. Op deze manier heeft u met kozijnen van kunststof geen last van ongewenste bezoekers in uw huis of bedrijf in Amsterdam.

Aluminium kozijnen

Behalve kunststof kozijnen, hebben kozijnen van aluminium ook bepaalde voordelen. Deze roesten niet, hoeven niet geschilderd te worden en zijn daarmee vrijwel onderhoudsvrij. Omdat ze tevens sterk en licht zijn, worden ze toegepast in bedrijfshallen en scholen, maar ook in uw eigen woning in de regio Amsterdam kunnen ze gebruikt worden.