Onderhoud aan uw kozijnen

Afhankelijk van het soort materiaal moeten kozijnen om de zoveel tijd vervangen worden, want net zoals alle andere materialen die blootgesteld worden aan regen, vorst en wind zijn kozijnen onderhevig aan verval. Om houten kozijnen in goede staat te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Hoewel kunststof kozijnen lang meegaan, zijn ook deze na ongeveer dertig jaar aan vervanging toe. Wij helpen u met het onderhoud van uw kozijnen en zijn u graag van dienst wanneer u bestaande kozijnen vervangen moeten worden.

Duurzaamheid en onderhoud

Bij onze kozijnen bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken alleen met de beste producten en materialen, zodat u jaren vooruit kunt met uw kozijn. Maar de duurzaamheid van het kozijn is natuurlijk niet alleen afhankelijk van het type materiaal dat is toegepast. Vooral bij houten kozijnen is het van belang dat hier regelmatig onderhoud aan wordt gepleegd. Onderhoud voorkomt houtrot. Aluminium en kunststof vergen minder onderhoud, maar ook hier kan onderhoud geen kwaad. Wij houden uw kozijnen in Amsterdam en in de buurt van Amsterdam in de gaten en plegen onderhoud wanneer dat nodig is.

In Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam helpen wij u graag bij uw onderhoud. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen voor al het onderhoud aan uw kozijnen. Uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen! Vergeet daarom niet het belang van goed onderhoud.